Τα έχωσε με το γάντι η Μέριλ Στριπ στον Ντόναλντ Τραμπ και ο τελευταίος δίνει την απάντησή του!

Στις Χρυσές σφαίρες η Μέριλ Στριπ κέρδισε το βραβείο «Cecil B DeMille», αλλά αυτό που κέρδισε το κοινό ήταν ο εξαιρετικός λόγος της ενάντια στον νεοεκλεγόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε περιστατικό όπου ο Τραμπ, μιμήθηκε κοροϊδευτικά έναν ρεπόρτερ με αναπηρία.

Η ηθοποιός δήλωσε: “Mε συγκλόνισε όταν το είδα και ακόμα δεν μπορώ να το βγάλω από το κεφάλι μου, επειδή δεν ήταν μια ταινία, ήταν η πραγματικότητα.Το ένστικτο να εξευτελίζεις κάποιον, όταν γίνεται πρότυπο από κάποιον στη δημόσια σφαίρα… από κάποιον με εξουσία!Περνάει μέσα στη ζωή όλων επειδή δίνει την άδεια σε άλλους ανθρώπους να κάνουν το ίδιο.”

Φυσικά ο Τραμπ δεν θα άφηνε κάτι τέτοιο χωρίς απάντηση και προέβη στα εξής σχόλια: «Δεν χλεύασα ποτέ κανέναν. Απλά έθεσα υπό αμφισβήτηση έναν δημοσιογράφο ο οποίος είχε αγχωθεί επειδή είχε αλλάξει το ρεπορτάζ του. Οι άνθρωποι συνεχίζουν να λένε ότι κορόιδεψα την αναπηρία του δημοσιογράφου, λες και η Μέριλ Στριπ και όλοι οι άλλοι μπορούνε να διαβάσουν το μυαλό μου. Ενώ δεν έκανα κάτι τέτοιο».