Η Δανάη Μπάρκα, σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε ότι βρίσκεται κοντά στην απόφαση να μειώσει αισθητά την κατανάλωση κρέατος. Στην ίδια συζήτηση, μίλησε για την αγάπη της στη μαγειρική, αναφέροντας ότι ετοιμάζει vegan πιάτα, όπως vegan παστίτσιο, και ότι απολαμβάνει τη διαδικασία της νηστείας.
Ο Άρης Καβατζίκης, συνεργάτης της, επαίνεσε τις μαγειρικές της ικανότητες, υπογραμμίζοντας ότι φέρνει νόστιμα ταπεράκια για την ομάδα τους. Η Μπάρκα δήλωσε ότι η απόφαση αυτή είναι δύσκολη, αλλά την απασχολεί έντονα τα τελευταία χρόνια.
Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω:
Σε βραδινή έξοδο συνάντησαν οι δημοσιογράφοι τη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καβατζίκη, οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του Happy Day. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στη νηστεία που ακολουθούν, με την παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» να αποκαλύπτει ότι βρίσκεται πολύ κοντά στην απόφαση να μειώσει το κρέας.
«Μαγειρεύω πάρα πολύ», εξομολογήθηκε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.
Από την πλευρά του, ο Άρης Καβατζίκης ανέφερε: «Η Δανάη είναι η μαμά του λόχου. Η αλήθεια είναι ότι μας μαγειρεύει. Μερικά πράγματα δεν φαίνονται στη τηλεόραση, αλλά ειδικά τώρα που κάνει και νηστεία, κάνει πολύ ωραία vegan πιάτα και μας φέρνει πολλά ταπεράκια. Εγώ εκνευρίζομαι που τρώνε και οι άλλοι τα vegan πιάτα, γιατί είναι σαρκοφάγα όντα. Αυτή την στιγμή η Δανάη την έχει δει ως μαγείρισσα όλων μας και μαγειρεύει και μας φέρνει ταπεράκια. Είναι εξαιρετική».
Με τη σειρά της, η Δανάη Μπάρκα πρόσθεσε: «Τα μακαρόνια με κιμά είναι η σπεσιαλιτέ μου, αλλά χθες έφτιαξα για πρώτη φορά vegan παστίτσιο και βγήκε εξαιρετικό. Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω την απόφαση να μειώσω αισθητά το κρέας. Είναι μία απόφαση που είναι πάρα πολύ δύσκολο να παρθεί. Είναι όμως μία σκέψη που εδώ και 2-3 χρόνια την έχω πολύ γλυκά στο κεφάλι μου, θαυμάζω όσους την κάνουν. Τώρα που είμαι στη διαδικασία της νηστείας έχει περάσει πολύ από το μυαλό μου».