Το άρθρο προτείνει έναν νόστιμο τρόπο να αξιοποιήσετε το υπόλοιπο αρνί από το Πάσχα, προτείνοντας τη συνταγή για σουβλάκι. Με απλά υλικά όπως λεπτοκομμένο αρνί, πίτες, ντομάτα, τζατζίκι και κρεμμύδι, το σουβλάκι υπόσχεται να ενθουσιάσει τους πάντες.
Η διαδικασία είναι εύκολη: ψήνετε το αρνί, ζεσταίνετε τις πίτες και στη συνέχεια τις γεμίζετε με τα υλικά της επιλογής σας. Ένας γευστικός και παραδοσιακός τρόπος για να απολαύσετε το αρνί!
Διαβάστε παρακάτω
Το Πάσχα μπορεί να πέρασε, όμως λίγο αρνί σίγουρα έχει μείνει στο σπίτι. Ο καλύτερος τρόπος να το αξιοποιήσετε είναι να φτιάξετε σουβλάκι … Παραδοσιακό και πάντα λαχταριστό, θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους!
Υλικά – Σουβλάκι
- Αρνί λεπτοκομμένο
- Πίτες για σουβλάκια
- Ντομάτα σε ροδέλες
- Τζατζίκι
- Κρεμμύδι λεπτοκομμένο
Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι, που έχει «κάψει καλά», ρίχνουμε τα κομματάκια του αρνιού και αφήνουμε για 3-4 λεπτά.
Αφαιρούμε και αφήνουμε σε μια πιατέλα. Στο ίδιο τηγάνι, περνάμε λίγο τις πίτες μέχρι να πάρουν χρώμα. Παίρνουμε την κάθε πίτα, αλείφουμε με τζατζίκι, βάζουμε το αρνί, ντομάτα και κρεμμύδι.
Φυσικά, μπορείτε να βάλετε ό,τι θέλετε: Μαγιονέζα, μουστάρδα, πατάτες.