Πετρούνιας: Το «Ελλαδάρα» του «άρχοντα των κρίκων»

Κορυφαίος, ανίκητος… θα ξεμείνουμε από λέξεις στο τέλος, στην προσπάθεια μας να περιγράψουμε τον Λευτέρη Πετρούνια. Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης απέδειξε πως είναι ασυναγώνιστος, αφού έκανε το repeat στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Έχει φτάσει σε τέτοιο επίπεδο, που όταν ακούς το όνομα του, ο νους πηγαίνει μόνο στην… κορυφή. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει χαρακτηριστεί «άρχοντας των κρίκων» και όχι άδικα. Το απέδειξε και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Μόντρεαλ.

Ο Έλληνας χρυσός Ολυμπιονίκης συγκέντρωσε 15.433 βαθμούς και έκανε το… χρυσό repeat, ενώ έγινε ο ένατος αθλητής στην ιστορία του αγωνίσματος που κατακτά back to back παγκόσμιο τίτλο.

Παγκόσμιος με… «Ελλαδάρα»

Ο Πετρούνιας εκτέλεσε ιδανικά το πρόγραμμα του, αφήνοντας το Ρώσο Ντένις Αμπλιάζιν και τον Κινέζο, Λιου.

Ο Πετρούνιας παρέμεινε στο υψηλότερο σκαλί και στους πανηγυρισμούς του -με την εξασφάλιση του χρυσού- φίλησε την Ελληνική σημαία στη φόρμα του, λέγοντας προς τους φωτογράφους: «Ελλαδάρα».

Ο ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ Λ. ΠΕΤΡΟΥΝΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΡΕΑΛ!

«ΕΛΛΑΔΑΡΑ!» φώναξε ο Λευτέρης Πετρούνιας μόλις κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ανεβάζοντας ξανά την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου! Υποκλινόμαστε και στον ΘΕΟ Δημήτρη Ράφτη, τον προπονητή των πέντε παγκόσμιων μεταλλίων, που είπε στον υπεραθλητή του: «Φιλάκια, πάω για τσιγάρο, απόλαυσέ το»!

Posted by Hellenic Gymnastics Federation on Samstag, 7. Oktober 2017

via