Άγρια επίθεση φορολογούμενου σε εφοριακό στη ΔΟΥ Αχαρνών – Πήγε να του βγάλει το μάτι

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην ΔΟΥ Αχαρνών που αντικατοπτρίζει πλήρως την ελληνική πραγματικότητα. Ένας φορολογούμενος που δεν μπόρεσε να πάρει φορολογική ενημερότητα, εξύβρισε την προϊσταμένη και προσπάθησε να πνίξει έναν εφοριακό που βρήκε μπροστά του και να του βγάλει το μάτι.

Το περιστατικό περιγράφει στο βίντεο που ακολουθεί ο εφοριακός που “τις έφαγε” για χάρη του ελληνικού κράτους

«Με είχε πιάσει από το λαιμό και είχε βάλει το δάχτυλο στο μάτι μου. Αν δεν παρενέβαινε η διευθύντρια, δεν έπεφτε από πάνω να τον τραβήξει, ή θα μου είχε βγάλει το μάτι ή θα με έπνιγε. Με έριξε κάτω, παρ΄ολίγον να χτυπήσω το κεφάλι κάτω, σηκώνομαι, μου βάζει τον αντίχειρα στο μάτι, σε στυλ Νίντζα και μου πίεζε το μάτι. Έχει λαλήσει ο κόσμος»

«Φώναζε, έβριζε ότι είμαστε ο απόπατος του δημοσίου, ότι είμαστε κλέφτες και του είπε ο συνάδελφος τι λες; Εκεί του επιτέθηκε, του είχε κατεβάσει το σακάκι μπροστά στο πρόσωπο και δεν έπαιρνε αναπνοή και παράλληλα του πίεζε το μάτι. Όλοι έχουν γαλουχηθεί ότι έχουν μόνο δικαιώματα, καμία υποχρέωση…»

«Απαράδεκτες καταστάσεις, χωρίς καμία βοήθεια από την υπηρεσία, προσπαθούμε να κάνουμε το δύσκολο έργο να μαζέψουμε τα δημόσια έσοδα…»

Σχόλια
Loading...