Υπόθεση Νοvartis: Μυνήση Φρουζή κατά της πρώην γραμματέας του

Στην Ευελπίδων θα βρεθεί σήμερα ο Κωνσταντίνος Φρουζής και η άλλοτε γραμματέας του.

Ο κ. Φρουζή μήνυσε την πρώην συνεργάτιδά του για υπεξαίρεση προσωπικών στοιχείων και χρημάτων ενώ η γραμματέας για ψευδή καταμήνυση.

Η γραμματέας φαίνεται να είναι η πηγή που έχει αποκαλύψει πάρα πολλά στοιχεία για τις τακτικές της εταιρείας Novartis. Η ίδια διαχειριζόταν το προσωπικό e mail του κ. Φρουζή ενώ κάποια στιγμή συγκέντρωσε και κατείχε όλο το προσωπικό αρχείο του προϊσταμένου της.

Μετά την αποχώρηση του κ. Φρουζή για λόγους υγείας από την εταιρεία, οι σχέσεις των δύο συνεργατών πήραν άσχημη τροπή. Επιστρέφοντας στο γραφείο του, για να παραλάβει τα προσωπικά του αντικείμενα, ανακάλυψε ότι όλα έχουν εξαφανιστεί. Τότε, μηνύει την πρώην γραμματέα του, η οποία είχε παραμείνει στην Novartis, όχι μόνο για κατακράτηση των ηλεκτρονικών του αρχείων, αλλά και για υπεξαίρεση ενός σημαντικού ποσού από τον λογαριασμό του.

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες από την υπόθεση αυτή , η οποία αποτελεί προέκταση των παράνομων πρακτικών των στελεχών της Novartis για λογαριασμό της ίδιας της εταιρείας.

Σχόλια
Loading...