Υπόθεση Νovartis: «Προστατευόμενη μάρτυρας της Novartis έχει απειληθεί πριν η υπόθεση πάει στην εισαγγελία»

Η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου μιλώντας στο ραδιόφωνο Αθήνα 247 αποκάλυψε ότι μία μάρτυρας της υπόθεσης Novartis, η οποία προστατεύετε, είχε δεχθεί απειλές κατά της ζωής της πριν ακόμα η υπόθεση φτάσει στον Εισαγγελέα.

Για μαφιόζικες τακτικές έκανε λόγο η δημοσιογράφος , που έχουν πάρει πολύ μεγάλη διάσταση και που κανένα κανάλι δεν έχει κάνει αναφέρει επίσημα μέχρι στιγμής.

Η ίδια μάλιστα κατήγγειλε ότι όταν έκανε την δημοσιογραφική έρευνα για την υπόθεση της είχαν σπάσει και το δικό της αυτοκίνητο.

Δείτε τι δήλωσε:

«Πολιτικά στελέχη, με τα οποία έτυχε να βρίσκομαι τυχαία, φωτογράφιζαν μέρες πριν ότι ξέρουμε εμείς ποια είναι. Την έχουν απειλήσει παιδιά. Όχι τη γραμματέα, τη μάρτυρα, την εντόπισαν και την έχουν απειλήσει και μάλιστα άνθρωποι, οι οποίοι είναι νομικοί, δεν ντρέπονται.

Έχει απειληθεί και μάλιστα είναι προς τιμήν της ότι δεν κάνει πίσω. Πριν πάει η υπόθεση στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Την εντόπισαν και την απείλησαν. Θέλω να πω κάτι, το οποίο δεν το έχω πει ξανά: Όσο έκανα την έρευνα, το ξέρετε ότι μου έχουν σπάσει το αυτοκίνητο; Το ξέρετε ότι έχουν σπάσει το αυτοκίνητο προστατευόμενων μαρτύρων; Κάθε φορά που ακούω στέλεχος της ΝΔ να λέει “βγάλτε τις κουκούλες”, κάνω την εξής ερώτηση: “Δίνεις εγγυήσεις ότι θα είναι ασφαλές αυτό το άτομο;» ανέφερε η κα. Παπαδάκου.

«Η ιστορία του ανθρώπου που χάθηκε, κάηκε το καγιέν ξαφνικά, η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, η υπόθεση Novartis, η υπόθεση των φαρμάκων γενικώς, η εμπλοκή συστημάτων, συνδέονται; Συνδέονται μέσω των εταιρειών επικοινωνίας. Έχουν εντοπιστεί οι ίδιες εταιρείες επικοινωνίας να ξεπλένουν χρήματα, ειδικά μια εταιρεία μεγάλη, η οποία συνδέεται με έναν υπουργό. Ε τι άλλο να πω πια;» ανέφερε.

Σχόλια
Loading...