Βίντεο από το γαμήλιο γλέντι του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ράνιας Τζίμα

Ενώπιον του δημάρχου Αθηναίων, λίγων φίλων και των οικογενειών τους, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η Ράνια Τζίμα ένωσαν τις ζωές τους. Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ και η γνωστή δημοσιογράφος του Mega ενώθηκαν με πολιτικό γάμο λίγο πριν γεννηθεί η κόρη τους.

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε στο δημαρχείο της Αθήνας και τον τέλεσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Εμφανώς συγκινημένη, η Ράνια Τζίμα έφτασε στο μέγαρο της πλατείας Κοτζιά περίπου στις 19:00 και εκεί την περίμενε ο άνδρας της ζωής της.

Το ζευγάρι μπήκε στο χώρο της δεξίωσης, στο Πάρκο Ελευθερίας, καταχειροκροτούμενο. Τήρησαν το εθιμοτυπικό, έκοψαν την τούρτα και ύψωσαν το ποτήρι της σαμπάνιας στον κόσμο, ενώ στη συνέχεια χόρεψαν το αγαπημένο τους βαλς.

Παρόντες στη δεξίωση, μεταξύ άλλων, είναι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου, ο πρώην επικεφαλής του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θόδωρος Μιχόπουλος και διευθυντής του γρ. Τύπου της ΝΔ, Μακάριος Λαζαρίδης.

Με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, μπήκαν χέρι χέρι στο δημαρχείο για να ξεκινήσει η τελετή. Η γνωστή δημοσιογράφος είχε επιλέξει ένα άσπρο φόρεμα που έκρυβε επιμελώς την φουσκωμένη κοιλίτσα της και είχε αφήσει τα μαλλιά της κάτω. Ο γαμπρός επέλεξε λευκό πουκάμισο και μπλε σακάκι. Και αυτή τη φορά, δεν εμφανίστηκε… χωρίς γραβάτα!

Μάρτυρες κουμπάροι ήταν οι καλοί φίλοι του Γαβριήλ Σακελλαρίδη και της Ράνιας Τζίμα: Εύα Αντωνοπούλου με τον σύζυγό της Παναγιώτη Αρκουμανέα, Αλεξία Τασούλη με τον Δημήτρη Μιχαλέλη, Κατερίνα Χριστοφιλίδου με τον Γιάννη Πετρίδη και ο Πέτρος Μωραΐτης.

Καλεσμένοι στο γάμο και κάποιοι από τον ΣΥΡΙΖΑ, από τον οποίο έχει αποχωρήσει μεν ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης αλλά δεν έχει κόψει δεσμούς με όλους. Έτσι, στον γάμο του ήταν παρόντες ο Θόδωρος Μιχόπουλος και ο πρώην γραμματέας του κόμματος Τάσος Κορωνάκης.