Τερλέγκας: Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παί…ει ο γιος μου

Απόσπασμα από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου με καλεσμένο τον Βασίλη Τερλέγκα πρόβαλε η εκπομπή  Πρωινό, όπου ο γνωστός τραγουδιστής απαντά στην ερώτηση για το τι θα τον ενοχλούσε στα παιδιά του.

Ο Βασίλης Τερλέγκας δήλωσε: «Δύο πράγματα με ενδιαφέρει να μην μπλέξουν τα παιδιά μου, σε ποτά τσιγάρα ναρκωτικά και ομοφυλοφιλία. Τα γλίτωσα και τα δύο. Αν γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι δεν θα μπορούσα να το χειροκροτήσω. Δίπλα τους θα ήμουνα γιατί είναι παιδιά μου. Θα έφευγα από αυτή τη ζωή με ένα παράπονο. Τι να σου πω τώρα ρε Γρηγόρη; Με φέρνεις σε δύσκολη θέση. Να στην πω φόρα παρτίδα; Ε, δε γουστάρω να τον παί…ει ο γιος μου»!

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε φυσικά ασχολίαστη την δήλωση του γνωστού τραγουδιστή: Άλαλα τα χείλη των ευσεβών! Τι να πεις τώρα; Στη ζωή όλα είναι θέμα παιδείας και μόρφωσης. Όλοι κρινόμαστε και για τη μόρφωσή μας. Φαίνεται την ώρα που μιλάει ότι δεν είναι ιδιαίτερα μορφωμένος άνθρωπος. Δέχομαι ότι οι γονείς δεν θα χαρούν αν τα παιδιά τους γίνουν ομοφυλόφιλοι, όμως, δεν λες τώρα αυτή τη λέξη. Ακούν άλλοι γονείς που το παιδί τους είναι ομοφυλόφιλο».