Ο Στράτος Τζώρτζογλου επιστρέφει αυτή τη φορά σε ρόλο καθηγητή

Ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου επιστρέφει στην Ελλάδα αυτή τη φορά σε ρόλο καθηγητή. Ο δημοφιλής ηθοποιός πρόκειται να διδάξει σε μία σειρά σεμιναρίων τεχνικές της υποκριτικής σε επαγγελματίες και μη ηθοποιούς. Τα σεμινάρια θα λάβουν χώρα στη βιβλιοθήκη Βολανάκη στα Εξάρχεια από τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017 έως και την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου και ώρες 11:00 π.μ έως 16:00 μ.μ με διάλειμμα μίας ώρας και στη συνέχεια από 17:00 μ.μ έως 19:00 μ.μ .

Ο Στράτος Τζώρτζογλου τα τελευταία χρόνια ζει στις Η.Π.Α. και παρακολούθησε τα ξεχωριστά masterclasses με την Ivanna Chubbuck, της οποίας ξεχωρίζουν οι συνεργασίες με τον Brad Pitt, τη Halle Berry, τη Charlize Theron, τον James Franco, τον Sylvester Stallone ,όπως και τα masterclasses του Aaron Speiser ο οποίος συνεργάζεται με τον Will Smith, τη Jennifer Lopez, τον Gerard Butler και τη Marion Cotillard. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά για τον Στρατό Τζώρτζογλου λέγοντας «σε όλη μου την εμπειρία , ποτέ δεν συνάντησα τόσο ταλαντούχο και αφοσιωμένο ηθοποιό όσο ο Στράτος».

Τα μαθήματά του Στράτου Τζώρτζογλου θα έχουν ως στόχο να μεταδώσουν τη γνώση για την υποκριτική μέσα από τις κύριες κατευθύνσεις των μεθόδων Ivanna Chubbuck-Aaron Speiser, αλλά και τις σημαντικές εμπειρίες του Στράτου Τζώρτζογλου με κορυφαίους σκηνοθέτες με τους οποίους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια στο θέατρο: Κάρολος Κουν, Μίνος Βολανάκης, Jules Dassin, Σπύρος Ευαγγελάτος, Ρούλα Πατεράκη, Andreas Voutsinas, Giannis Kokkos, Ιωάννης Σκουρλέτης, Άντζελα Μπρούσκου και στον κινηματογράφο: Παντελής Βούλγαρης, Θόδωρος Αγγελόπουλος, Μιχάλης Κακογιάννης, Νίκος Παναγιωτόπουλος, Eva Bergman,Bruno Coppola,Michel Favart,Dragan Bjelogrlic,Christina Kallas.
Καθώς και με κορυφαίους ηθοποιούς όπως Ρένη Πιττάκη, Νικήτας Τσακίρογλου, Κώστας Καζάκος, Δέσποινα Μπέμπεδελη, Νίκος Χαραλάμπους, Αντώνης Καφετζόπουλος, Mario Frangoulis, Ηλίας Λογοθέτης, Αντιγόνη Βαλάκου, Μιμή Ντενίση, Δημήτρης Καταλειφός, Ειρήνη Παππά, Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, Άκης Σακελαρίου, Γιάννης Βόγλης ,Λυδία Κονιόρδου, Πέμυ Ζούνη, Όλια Λαζαρίδου, Κάτια Δανδουλάκη, Στάθης Λιβαθηνός στην Ελλάδα και Catherine Deneuve, Lena Endre,Sarah Douglas,Dragan Bjelogrlic,Irene Pappas στο εξωτερικό.

Και όπως χαρακτηριστικά λέει ο Στράτος:«Οι δάσκαλοι, οι μέντορες και εκείνοι που μου έδωσαν ευκαιρίες στην πορεία μου και με έχουν κάνει να νιώθω ευλογημένος, μου δίδαξαν την αξία του να προσπαθώ κάθε στιγμή για να γίνομαι καλύτερος. Ο Κάρολος Κουν μου έλεγε συχνά Πρέπει να πιστεύουμε στα θαύματα, για να συμβαίνουν θαύματα. Κι αυτό πρέπει να έχει στο νου και στην καρδιά του κάθε νέος».