ΑΕΚ: Περίπου 400.000 ευρώ ζητά ο Κετσπάγια!

Στα άκρα φαίνεται πως οδηγούνται ΑΕΚ και Τιμούρ Κετσπάγια, καθώς ο Γεωργιανός τεχνικός και οι πρώην συνεργάτες του, Σόσο Τσέντια και Μιχάλης Μιχαήλ, έχουν στείλει εξώδικη διαμαρτυρία στην Ένωση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Live Sport o Τιμούρ Κετσπάγια διεκδικεί 194.000, ο Σόσο Τσέντια 98.318 και ο Μιχάλης Μιχαήλ 95.518 ευρώ, ποσό που αντιστοιχεί σε ολόκληρο το ποσό που είχαν λαμβάνειν ως τη λήξη του συμβολαίου τους.

«Σε εκτέλεση των συμβάσεων παρείχαμε κανονικά και προσηκόντως τις υπηρεσίες μας ως και την Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016, οπότε μας ενημερώσατε διά του τεχνικού διευθυντή της ομάδας Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς για την απόφασή σας να τερματίσετε τη συνεργασία μας, ήτοι να λυθούν οι μεταξύ μας συμβάσεις συνεργασίας.

Ενώ εμείς σας ξεκαθαρίσαμε ότι δεν προτιθέμεθα να εγκαταλείψουμε την ομάδα καθώς η βούλησή μας ήταν να συνεχίζουμε να εκτελούμε τα συμβατικά μας καθήκοντα, εσείς μας δηλώσατε ότι η διοίκηση της ομάδας έχει λάβει την απόφαση της περί λύσης της συνεργασίας μας και την ίδια ημέρα εκδόσατε ανακοίνωση στον Τύπο».

Διαμαρτυρόμαστε εντονότατα για την παράνομη συμπεριφορά σας, σας καλούμε να καταβάλετε νομιμοτόκως τα παραπάνω οφειλόμενα το αργότερο μέχρι τις 15/12/2016, αλλιώς σας δηλώνουμε ότι επιφυλασσόμαστε να προβούμε στα νόμιμα χωρίς άλλη αναβολή, επιφυλασσόμενοι να ασκήσουμε και κάθε άλλο νόμιμο δικαίωμα για την αποκατάσταση κάθε θετικής και αποθετικής ζημίας μας», αναφέρει χαρακτηριστικά το εξώδικο που έχει σταλεί».

ΠΗΓΗ: altsantiri.gr

Σχόλια
Loading...