Βίκυ Χατζηβασιλείου: Πώς αντέδρασε όταν έμαθε πως θα έχει απέναντι το “The voice”;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real και μίλησε μεταξύ άλλων για την επιτυχία που συνεχίζει να έχει η εκπομπή της.

Πώς αντιλαμβάνεστε το γεγονός ότι για ακόμη µια σεζόν το «Πάµε πακέτο» αποδίδει σε νούμερα τηλεθέασης;

 Ως μία παγιωμένη επιλογή, υποστήριξη και αγάπη του κοινού. Το αντιλαμβάνομαι ως μία κλασική αξία που έχει δώσει δείγματα γραφής και έχει περάσει τις εξετάσεις της. Ο κόσμος στηρίζει την εκπομπή για συγκεκριμένους διαχρονικούς λόγους.

Θορυβηθήκατε όταν µάθατε ότι θα είναι απέναντί σας το «The Voice» και το «The 2nightshow»;

Μη φανταστείτε ότι είχα μάθει ποια προγράμματα θα είναι απέναντί µας καιρό πριν. Στο ζάπινγκ το κατάλαβα (σ.σ.: γελάει)!

Είστε τόσο ασφαλής;

Όχι, απλώς ποτέ δεν έχω ασχοληθεί µε αυτό το κομμάτι. Ας υποθέσουµε ότι γνώριζα τα προγράµµατα που θα παίξουν απέναντι. Μπορούσα να κάνω κάτι;

Θα µπορούσατε να ζητήσετε αλλαγή στην ώρα προβολής.

Όχι, δεν θα αλλάξω εγώ τις συνήθειες του κόσμου και τον προγραµµατισµό του σε σχέση µε την ώρα που παρακολουθεί την εκποµπή, προκειµένου να κάνω τηλεθέαση. ∆εν θα ταράξω κανενός τις συνήθειες. Ξέρω πόσο σηµαντικό είναι να σέβονται τους χρόνους σου.

Με το θέµα της αδειοδότησης των καναλιών ήσασταν ψύχραιµη;

Ψύχραιµη ήμουν γιατί µε χαρακτηρίζει η ψυχραιµία, δεν ήµουν, όµως, πολύ αισιόδοξη, όπως έβλεπα να διαµορφώνεται το τοπίο. Όταν τους έβλεπα να θέλουν να περάσουν το νοµοσχέδιο και να κλείσουν τα κανάλια σε πέντε ημέρες, δεν θα μπορούσα να είμαι αισιόδοξη.

Πηγή: Real