Το The voice σαρώνει και ο Καπουτζίδης λαμβάνει και άλλο ρόλο στο ΣΚΑΙ!

Τι τηλεθέαση κάνει το The Voice και τι σχεδιάζει ο ΣΚΑΙ; Πόσους παίκτες έχει κάθε coach του The Voice στην ομάδα του;

Σκαρφάλωσε στο 35,1% ο μέσος όρος τηλεθέασης του «The Voice of Greece», στον ΣΚΑΪ, στο νεανικό κοινό 15-44, την Πέμπτη το βράδυ, ενώ έστω και για ένα λεπτό έφθασε στο 51,1% η προτίμηση του νεανικού κοινού.

Το όγδοο επεισόδιο παρακολούθησαν κατά μέσο όρο στο σύνολο το 27,6% που μεταφράζεται σε 1.060.558 τηλεθεατές, ενώ έστω και για 1΄λεπτό πέρασε το 42,9% των τηλεθεατών από το «The Voice of Greece» του ΣΚΑΪ.

Η διεκδίκηση των coaches γίνεται όλο και πιο συναρπαστική στα blind auditions. Οι τέσσερις coaches έχουν συγκεντρώσει μέχρι σήμερα 75 τραγουδιστές.

Αναλυτικά ο Κωστής Μαραβέγιας έχει μέχρι τώρα 15 φωνές ενώ ο Πάνος Μουζουράκης 17. Η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς έχουν συγκεντρώσει στην ομάδα τους περισσότερους, αφού έχει ο καθένας τους από 19 συναρπαστικές φωνές

Τα όρια στενεύουν και οι θέσεις λιγοστεύουν. Ποια θα είναι τα νέα τυχερά αστέρια που θα καταφέρουν να περάσουν στην επόμενη φάση;

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 10.00 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Γενικότερα, άφωνοι έχουν μείνει από τα ποσοστά τηλεθέασης του The Voice οι επικεφαλείς του Σκάϊ. Και αυτό γιατί όχι μόνο έχει υπερκαλυφθεί ο στόχος της τηλεθέασης αλλά αντίστοιχα και αυτός των διαφημιστικών εσόδων.

Και ο Γιώργος Καπουτζίδης κρίθηκε ήδη ως ένας πολύ καλός παρουσιαστής ψυχαγωγικού προγράμματος πρώτης γραμμής. Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός ήδη έκλεισε φρέσκο «deal» με τον Σκάϊ για δημιουργία νέας κωμικής σειράς.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η σειρά θα βγει στον «αέρα» του καναλιού του Φαλήρου τον Οκτώβριο του 2017 και θα ασχοληθεί έντονα με την περίοδο της εισόδου της χώρας μας στο Δεύτερο Μνημόνιο.

ΠΗΓΗ: http://newsone.gr/