Πρεμιέρα Power of Love: Ο όρος που έθεσε η Μαρία Μπακοδήμου

Πρεμιέρα έκανε  στον ΣΚΑΙ το Power of Love. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει αναλάβει την παρουσίαση και υποδέχθηκε τους δώδεκα παίκτες (έξι άντρες και έξι γυναίκες), οι οποίοι θα προσπαθήσουν να βρουν το ταίρι τους, με το οποίο θα μπορούσαν να ζήσουν για μαζί σαν ζευγάρι.

Η ίδια δήλωσε:

«Καλώς ήρθατε στο σπίτι του Power of Love. Στο σπίτι που θα ζήσουμε αγάπες, έρωτες, εντάσεις. Έξι κορίτσια και έξι αγόρια, δώδεκα άνθρωποι θα είναι σε αυτόν τον διαγωνισμό αγάπης. Ένα κοινωνικό πείραμα, άνθρωποι που θα έρθουν να αναζητήσουν τον έρωτα της ζωής τους και εύχομαι να τον βρουν εδώ.

Έξι κορίτσια και έξι αγόρια σε μια ξένη χώρα με συγκεκριμένους όρους. Θα είναι μαζί οκτώ ώρες τη μέρα, φυσικά δεν πρέπει να βλέπονται μετά από αυτές τις οκτώ ώρες, είναι ένας απαράβατος όρος του παιχνιδιού.

Όλα κρέμονται από εσάς. Εσείς μπορείτε κάθε εβδομάδα να ψηφίζετε και να υποστηρίζετε τον παίκτη που θα μείνει στο σπίτι, τον παίκτη που αγαπάτε περισσότερο. Κάθε Παρασκευή, όμως, ένας παίκτης θα αποχωρεί και ένας καινούργιος θα έρχεται»

Σχόλια
Loading...