Έλληνας ηθοποιός περιγράφει τη μάχη με τον καρκίνο που έδωσε η μητέρα του ενώ αυτός απουσίαζε!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός περιγράφει στο περιοδικό Λοιπόν, τις δύσκολες στιγμές  που πέρασε η μητέρα του δίνοντας μάχη με το “τέρας” του καρκίνου, ενώ εκείνος απουσίαζε στην Αμερική!

Ο λόγος για τον Άνθιμο Ανανιάδη!

Έχεις συμβιβαστεί;

«Ναι, καθημερινά. Η ζωή μας είναι συμβιβασμός και έχει μεγάλη δόση υπομονής, πρέπει να υπάρχει κατανόηση, γιατί ο συμβιβασμός είναι πολύ σημαντικό πράγμα, το μυαλό μου πετάει, ξεχειλίζει με τρέλα, με ιδέες, με καταστάσεις που θέλω να ζήσω, αλλά συμβιβάζομαι. Η πιο δύσκολη κατάσταση που έζησα ήταν όταν ήμουν μακριά, η μητέρα μου είχε καρκίνο και ήταν στην Ελλάδα κι εγώ δεν μπορούσα να φύγω γιατί περίμενα τα χαρτιά μου. Αυτές οι στιγμές, δυστυχώς ή ευτυχώς, σε ωριμάζουν, σου δίνουν συ­ναισθήματα τα οποία θα τα βγάλεις σε μία ταινία, ένα θεατρικό… Αυτά με οδηγούν, οι εμπειρίες, για ό,τι κάνω»

– Σε άλλαξε η ασθένεια της μητέρας σου;

«Ναι, με άλλαξε πολύ, τίποτα δεν είναι για πάντα, σημαντικές είναι οι στιγμές που ζούμε. Εμείς οι καλλιτέχνες είμαστε υπερβολικά αισιόδοξοι ότι θα μείνουμε για πάντα, η απόλυτη επιτυχία ενός τραγουδιού, μιας παράστασης, μιας ταινίας, μένει στο χρόνο, αυτός είναι ο στόχος μου, ό,τι κάνω να έχει απόδοση και αξία στο χρόνο»

Αποτέλεσμα εικόνας για ανανιάδης