ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν πρέπει να δείτε με τίποτα αυτό το sex tape πασίγνωστης ηθοποιού!

Όσο δύσκολο και αν είναι να μην υποκύψετε στον «καυτό» πειρασμό αν ποτέ βρεθείτε ένα κλικ μακριά από το sex tape της εκρηκτικής Jessica Alba, ΜΗΝ το πατήσετε!

Και αυτό γιατί δεν είναι τίποτα άλλο από αποδοχή εγκατάστασης κακόβουλου λογισμικού στον υπολογιστή σας, στο κινητό σας ή όπου αλλού…

alba sextape2Αν κάνετε λοιπόν το λάθος θα ανοίξουν αυτόματα πορνογραφικές σελίδες με ακατάλληλο περιεχόμενο (επιθετικές διαφημίσεις), ενώ το κακόβουλο λογισμικό που θα έχει ήδη εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας, όχι μόνο θα προσβάλλει με ιό όλους τους λογαριασμούς σας κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και θα επιτρέψει την πρόσβαση τρίτου σε αυτούς.

alba sextape

αράλληλα θα εγκατασταθεί ένα πρόσθετο στον browser σας, ενώ θα ανοίξει αυτόματα μια «ψεύτικη» ιστοσελίδα που θα θυμίζει YouTube. Κάνοντας, δε, κλιλ, πιστεύοντας ότι θα απολαύσετε το πολυπόθητο ακατάλληλο βίντεο, θα ανοίξει το Facebook και θα διασπείρετε τον ιό σε όλους τους «φίλους» σας!

«Χρησιμοποιούμε αυτοματοποιημένα συστήματα για να εμποδίσουμε να εμφανίζονται επιβλαβείς συνδέσεις και αρχεία στο Facebook. Τα συστήματά μας αυτά μπλοκάρουν την πλειοψηφία των κακόβουλων λογαριασμών και οι επεκτάσεις τους δεν είναι λειτουργικές στην πλατφόρμα μας. Παράλληλα, απομακρύνουν και τα πρόσθετα από τους browsers σας», αρκέστηκε να δηλώσουν οι υπεύθυνοι του Facebook.

Μάλλον θα πρέπει τελικά να συμβιβαστείτε με την ιδέα ότι δεν θα δείτε ποτέ sex tape Jessica Alba…

Πηγη: newsbomb.gr