Μουρούτσος-Νάργες: Γιατί χώρισαν και τι ρόλο έπαιξε η απώλεια αγαπημένου προσώπου;

Οι δυο τους έζησαν πολύ έντονα τους σχεδόν 18 μήνες που ήταν μαζί. Ο Μιχάλης έδειχνε να βρίσκει και πάλι τα πατήματά του μετά τον χωρισμό του από την Αναστασία Περράκη και  η Λάουρα πώς βρήκε αυτό που λέμε «τον άντρα της ζωής της».

Μάλιστα η σχέση τους ήταν τόσο ζεστή που η νεαρή ραδιοφωνική παραγωγός είχε έρθει πολύ κοντά και με την κόρη του Ολυμπιονίκη από τον πρώτο γάμο του. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η αιτία του κακού δεν ήταν κάποιο τρίτο πρόσωπο ή το κέρατο. Και το γράφω έτσι καθώς με το που έσκασε η είδηση για τον χωρισμό όλοι αναζήτησαν το «λάθος» του ενός ή της άλλης. Η αιτία είναι άλλη και είναι πολύ πιο βαθιά απο ένα «ξεμούδιασμα».

Οι δυο τους δεν βρήκαν ποτέ αυτό που λέμε την κοινή συνισταμένη για να προχωρήσουν παρακάτω. Ο Μιχάλης ήθελε να φτιάξει και πάλι την ζωή του με έναν γάμο αλλά η Λάουρα θεωρούσε πώς ήταν πολύ μικρή γι΄αυτό.

Μεγάλο ρόλο στην αλλαγή της έπαιξε και ο θάνατος του πατέρα της. Την έκανε πολύ πιο απόμακρη-λογικό- και σκληρή. Τι κι αν το πάλεψαν; Φαίνεται πως παρά τις διαψεύσεις η κρίση στην σχέση τους είναι πολύ σοβαρή… Θα τα ξαναβρούν; Μένει να το μάθουμε τις επόμενες μέρες…

ΠΗΓΗ: blogs.gossip-tv.gr