Κώστας Χαρδαβέλλας: Είχαμε “πλακωθεί” με τη Νικολούλη δημόσια!

Ο γνωστός δημοσιογράφος, Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε με αφορμή το βιβλίο του «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» τόσο για θέματα της τηλεόρασης, όσο και επαγγελματικά.

Έχετε μετανιώσει για κάποια πράγματα;

Έχω μετανιώσει για κάποιες λαϊκίστικες εκπομπές που έκανα. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Η μεγαλύτερη ενοχή που έχω είναι από την περίοδο που έκανα την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», όπου κάποια στιγμή ένιωσα να κυνηγάω ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Ήταν και η αιτία που σταμάτησα αυτή την εκπομπή όταν ήταν στο peak της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήρθε ένας νεαρός και μου είπε: «Είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα μου και δεν μας αφήνουν να ζήσουμε μαζί. Κλεφτήκαμε. Γιατί μας ψάχνεις;»

Αυτή την εκπομπή συνεχίζει με επιτυχία η κυρία Νικολούλη…

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει την εκπομπή πάρα πολύ καλά. Την έχει εξελίξει και δεν αισθάνομαι ότι «κυνηγάει» ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι, αλλά σκοτεινά εγκλήματα και περίεργες υποθέσεις. Η σχέση μου με την Αγγελική Νικολούλη είναι πάρα πολύ καλή, παρόλο που παλιά είχαμε «πλακωθεί» και δημόσια μάλιστα. Επειδή η Αγγελική ήταν συνεργάτιδα μου. Για μένα έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της εκπομπής, δεν θέλω να κάνω τον κυνηγό των ανθρώπων.

Πηγή: Real

 

Σχόλια
Loading...