Νίκος Κοκλώνης: Κι όμως ζύγιζε 150 κιλά – Δείτε φωτογραφίες

Ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό People όπου μίλησε για την αγάπη που είχε από μικρός για τα ταξίδια, το όνειρο του να γίνει πιλότος και πως θυμάται τον εαυτό του ως παιδί.

«Ήμουν ένα παχουλό παιδί, αρκετά καλός μαθητής, του 16, 17, και πολύ κοινωνικός. Ήμουν πρόεδρος του 15μελούς και ταυτόχρονα τα είχα πολύ καλά με τους καθηγητές. Ήμουν και πολύ “μπαμπάκιας”».

Ο παρουσιαστής μίλησε μεταξύ άλλων για τα αρκετά παραπάνω κιλά που είχε με αυτοσαρκασμό:

«Ήμουν 150 κιλά. Η σχέση που είχα τότε σκοτώθηκε σε ατύχημα με μηχανή και από τη στενοχώρια μου μέσα σε ένα χρόνο έφτασα τα 150 κιλά. Δεν ήθελα να βγαίνω από το σπίτι. Κατάθλιψη. Μόνο έτρωγα. Μια μέρα ήρθε επίσκεψη ένας φίλος μου και μου είπε: “Το μπούτι σου είναι τρία μωρά. Δεν θα κάνεις κάτι για αυτό;”. Όμως, δεν ήθελα να ακούσω κανέναν. Έλεγα “όχι, αφήστε με να φάω”. Έτρωγα και ένιωθα πως αυτό με καλύπτει. Μέχρι κάποια στιγμή που κοιτάχτηκα στον καθρέφτη γυμνός και είπα πως πρέπει να αλλάξω την κατάστασή μου. Τους επόμενους έξι μήνες έτρωγα μόνο φρούτα –μπορεί και τρία καρπούζια στην καθισιά μου! Έτσι έχασα τα κιλά. Και αφού έκανα τις δίαιτες και έφτασα σε ένα φυσιολογικό βάρος, είπα “τώρα έφτασε η ώρα μου. Πού είναι ο πλαστικός;”. Και ξεκίνησα να κάνω διάφορα μικροπράγματα για να ολοκληρώσω το makeover. Δεν έχω ταμπού με αυτά. Πιστεύω ότι ο άνθρωπος πρέπει να προσέχει την εικόνα του και να κάνει ό,τι μπορεί για να νιώθει καλά με αυτό που βλέπει στον καθρέφτη του».

Σχόλια
Loading...