Η σύζυγος του Γιώργου Βασιλείου δηλώνει: “Ο Γιώργος δεν έφυγε από καρκίνο αλλά…”!

Η σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Βασιλείου, Λία Θερμογιάννη, 50 μέρες μετά το θάνατό του παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα Freddo.

Μεταξύ άλλων αναφέρει: “Δυστυχώς, λύγισα. Πονάω τόσο πολύ για τον άνθρωπό μου που αν δεν είχα τα παιδιά μου και το εγγόνι μας, δεν ξέρω που θα είχα φτάσει και τι θα είχα κάνει. Με έχει πάρει από κάτω, παιδί μου. Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι που η έννοια ευτυχία δεν χωρά σε λέξεις. Και όμως μου τον πήρε ο Θεός”.

Στην ερώτηση του αν είχε πικρίες από ανθρώπους που τον βοήθησαν και τον ξέχασαν εκείνη δήλωσε: “είχε καημό που δεν μπόρεσε να παίξει τα έργα που είχε παίξει στη δραματική σχολή, όπως τον Βασιλιά Λήρ. Από την άλλη δεν είχε πικρία με τους συναδέφλους τους, απλώς λυπόταν κάποιους ανθρώπους για τη συμπεριφορά τους απέναντί του”.

Η ίδια συμπληρώνει σχετικά με το ιατρικό πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο σύζυγό της: “Μια υποβόσκουσα λοίμωξη ήταν αυτή που τον οδήγησε μια μέρα στο νοσοκομείο. Μαζί περπατώντας πήγαμε να κάνει εξετάσεις στο Ιατρικό κέντρο. Το απόγευμα πριν φύγει κοιμήθηκε.  Του λέω άντε Γιώργο να βγει το αποτέλεσμα να ηρεμήσουμε. Όπως ξάπλωσε μετά από μια ώρα μου λέει ο γιατρός Κυρία Βασιλείου βγείτε λίγο έξω από το δωμάτιο. Και ο Γιώργος είχε φύγει. Δεν μπορούσαν να του κάνουν  ανάνηψη”.

Τέλος σχετικά με το αν πίστευε πως εκείνος ότι θα φύγει από τη ζωή, εκείνη δηλώνει με σιγουριά: “Σαφώς όχι. Ο Γιώργος δεν έφυγε από καρκίνο. Ήταν ένας πολύ καλός άνθρωπος και ο Θεός, όπως μας είπε και ο γιατρός του τον ήθελε δίπλα του. Έφυγε σαν πουλάκι”.

Αποτέλεσμα εικόνας για γιωργος βασιλειου συζυγος

Σχόλια
Loading...