Κοιτάξτε το ζώδιο του άντρα που αγαπάτε για να μάθετε πόσο πιθανό είναι να πει το σ’ αγαπώ.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός θα πει το «σ’ αγαπώ» μόνο αν θέλει να σας κατακτήσει και εσείς του έχετε προβάλει αντίσταση εδώ και αρκετό καιρό. Είναι εκδηλωτικός και εξωστρεφής, αλλά προσέξτε μη σας βαρεθεί εύκολα!

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος θα εκφράσει την αγάπη του κάνοντας απλά πράγματα για σας, κατά πάσα πιθανότητα εργασίες που θα βοηθήσουν την καθημερινότητά σας. Θα σας πει το «σ’ αγαπώ» με αισθησιασμό και τρυφερότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος μπορεί να λέει «σ’ αγαπώ» την Δευτέρα, αλλά μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει αλλάξει άποψη. Είναι ένας άντρας άστατος και είναι δύσκολο να κρατήσει το ενδιαφέρον του για μεγάλο χρονικό διάστημα, εκτός κι αν έχει πλανήτες σε Σταθερά ζώδια, που τον προσγειώνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει «σ’ αγαπώ», εφ’ όσον είστε ο τύπος της γυναίκας που μπορεί να φέρει στο σπίτι του και να γνωρίσει τη μητέρα του και τα προσφιλή του πρόσωπα, και έχει στο μυαλό του να κάνει οικογένεια μαζί σας.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι πιθανό να αναφωνήσει τον έρωτά του μπροστά σε μια κατάμεστη αίθουσα! Το «σ’ αγαπώ» περιέχει δράμα, στόμφο και περηφάνια και είναι ειλικρινές, ποτέ δε θα σας πει ψέματα. Όταν σας το πει, σίγουρα το εννοεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος θα κάνει τα πάντα για να σας εξυπηρετήσει και θα σας πει το «σ’ αγαπώ» με λέξεις, αλλά μπορεί και να σας κριτικάρει για το οτιδήποτε κι εσείς να τον αμφισβητήσετε. Αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε σας αγαπάει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός είναι πολύ τρυφερός και ρομαντικός και δε θα εκφράσει την αγάπη του μόνο με το «σ’ αγαπώ», αλλά και με λουλούδια, τραγούδια, σοκολάτες και κρατήσεις σε καλά εστιατόρια. Αν σας έχει πει αυτές τις δυο μαγικές λέξεις, αναμένετε να ανεβείτε σύντομα τα σκαλιά της εκκλησίας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός θα πει το «σ’ αγαπώ» αφού έχει ερευνήσει τα οικονομικά και τα περιουσιακά σας στοιχεία, το ιστορικό των πρώην σχέσεων σας και το βάθος των δικών σας συναισθημάτων. Ίσως και να σας κάνει τεχνάσματα και σας… βασανίσει πρώτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης θα σας μεταφέρει στον κόσμο της περιπέτειας, αλλά μπορεί να φοβάται να πει το «σ ‘αγαπώ», γιατί αυτό σημαίνει δέσμευση και περιορισμό της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας του. Μη θεωρήσετε όμως ότι δεν αισθάνεται τίποτα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως θα εκφράσει την αγάπη του με πράξεις περισσότερο, παρά με λόγια. Σπάνια θα ακούσετε να σας λέει το «σ’ αγαπώ», αλλά θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια, συζητώντας τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος δεν εκφράζει τα συναισθήματά του εύκολα και μπορεί να τα καλύψει κάτω από το πρόσχημα της φιλίας. Θα πει το «σ’ αγαπώ» και θα εννοεί ότι σας αγαπά όπως όλους τους φίλους του! Και εσείς θα μείνετε να αναρωτιέστε…

ΙΧΘΥΣ

Ο Ιχθύς θα προσπαθήσει να σας πει «σ’ αγαπώ», αλλά θα σας μπερδέψει με τα μισόλογα, τις αλληγορίες και τις ασάφειές του. Όταν όμως το εννοεί πραγματικά, θα σας αφιερώσει ένα τραγούδι και θα σας πάει σε ένα ρομαντικό μέρος.

via

Σχόλια
Loading...